You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Zafír Egészség Kft

  • Kosár

  • Üres a kosarad!

0

Bíborkasvirág Olajkapszula

  • Gyártmány: 5999529672674
  • Raktáron: 10
  • A raktárkészletet meghaladó mennyiség rendelése esetén a kiszállítást max. 8 napon belül tudjuk vállalni.
2 949 Ft

Bíborkasvirág olajkapszula

A bíborkasvirág (Echinacea angustifolia) a margarétához hasonló bíborszín virágú növény, az Egyesült Államok középső részét borító füves vidékekről származik. Az indián törzsek századokon át használták sebek gyógyítására, kígyómarás ellen. A növény részeit ma már számos gyógyszeripari termékben felhasználják.

Felhasznált részei: virág, levél, szár, gyökér.

Hatóanyagai: természetes antimikrobás és fertőzésgátló.

Hatásai: erősíti az immunrendszert, fokozza az immunvédekezésben szerepet játszó sejtek aktivitását, ezzel véd a baktériumok, vírusok, egyéb kórokozók ellen.

 

Alkalmazása: nátha, influenza esetén a szervezet megerősítésére, fertőzések esetén a gyógyulás elősegítésére, a betegség időtartamának lerövidítésére.

 

Felhasználási javaslat: 3x1 kapszula naponta.

 

A flakon tartalma 60 db „1” méretű kapszula, 300 mg beltartalommal, amely 20mg természetes méhviasszal stabilizált. Erre a körülményre felhívjuk a méhészeti termékekre érzékeny fogyasztók figyelmét. A termék szavatossága 1 év. Tárolása napfénytől védett helyen. Hűtést nem igényel. Gyermekek elől gondosan elzárandó!

A termék tartósítószertől,  színezék- és adalékanyagtól mentes, természetes élelmiszer, mellékhatása nincs, de hosszabb kúra előtt, vagy bármilyen egészségügyi probléma esetén kérje ki kezelőorvosa véleményét. A termék Natur Food Controll tanúsítvánnyal rendelkezik.

Termékeink előnyös hatását a népi megfigyeléseken, népi hagyományokon alapuló gyógynövények, gyógymódok évszázados tapasztalatának modern körülmények közötti alkalmazása biztosítja.

Össz értékelés: 5
Írja meg véleményét
Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
    Rossz           Kitűnő