You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Zafír Egészség Kft

  • Kosár

  • Üres a kosarad!

0
Arany-kolloid csepp Biokémiai kutatások területén nagy erőfeszítéseket tesznek azért, hogy az aranyvegyületek felhasználásával új, életmentő gyógys..
4 549 Ft
5 999 Ft
Baktövis porkapszula A Baktövi porkapszula kizárólag természetes, minőségileg gondosan ellenőrzött alapanyagból készül.   Összetétel: ba..
5 999 Ft
Barátcserje porkapszula A barátcserje (Vitex agnus-castus) a Földközi tenger vidékén őshonos, apró, bíborszínű virágait nyáron, piros termésbogyójá..
4 549 Ft
C-vitamin porkapszula   A C-vitamin immunrendszer-erősítő kapszula csipkebogyóhúst (Cynosbati fructus cum seminibus), Csalán levelet (Urticae..
2 949 Ft
Cickafarkfű olajkapszula A cickafarkfű számos jótékony hatása mellett régóta ismert gyulladáscsökkentő, sebgyógyító és vérzéscsillapító hatása gyóg..
2 949 Ft
Citromfű olajkapszula   A citromfű, más néven orvosi citromfű, méhfű vagy mézfű (Melissa officinalis) a „nyugalom gyógynövénye”, az ajakosvir..
4 549 Ft
Orbáncfű olajkapszula   Már a régi görögök több mágikus, pl. szelleműző hatást tulajdonítottak az orbáncfűnek (Hypericum perforatum). Népi el..
4 549 Ft
Édesgyökér olajkapszula   Kizárólag minőségileg gondosan ellenőrzött természetes alapanyagból, a szakirodalom által testtömegzsír-csökkentő h..
3 950 Ft
Fahéj porkapszula   A fahéj egyike a legrégebb óta használt gyógynövényeknek, gyógyhatását már az ókori népek is ismerték. A termék kizárólag..
2 949 Ft
Főnix olajkapszula   A Főnix hidegensajtolt, konzerválószer és adalékanyag mentes olajmix, kapszulázott kivitelben. A Főnix természetes tokof..
3 950 Ft
2 949 Ft
Halolaj kapszula   A tengeri halolaj (Oleum pisci) az egyik leggazdagabb omega-3 zsírsav forrás. Hatóanyagai: omega–3 olaj, telítetlen zsírsav..
2 949 Ft
Házibarát kapszula A készítmény a gyógynövény szakirodalom szerint az általános menstruációs panaszok enyhítésére leginkább bevált hagyományos gy..
3 950 Ft