You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Zafír Egészség Kft

  • Kosár

  • Üres a kosarad!

0

Ezüst-kolloid Csepp

  • Gyártmány: 5999882692005
  • Raktáron: 10
  • A raktárkészletet meghaladó mennyiség rendelése esetén a kiszállítást max. 8 napon belül tudjuk vállalni.
4 200 Ft

Ezüst-kolloid csepp

Mit kell tudnunk a kolloid ezüstről? Az ezüst elektro-galvanikus eljárással előállított kolloidja, mely nagy tisztaságú vízben, 99,999-es tisztaságú ezüstből készül. Megfelelő berendezéssel a pozitív ionok oldatból történő eltávolításával 10-80 nm méretű kolloid részecskék születnek, melyeknek köszönhetően kiváló, természetes profilaktikus (antibiotikus) szer keletkezik.

Csak ez a jó minőségű kolloid oldat használható eredményesen több gomba, baktérium, parazita, vírus, véglény ellen. A primitív életformák legerősebb ellenszere, erősebb, mint bármely kémiai fertőtlenítőszer! Egyetlen ismert kórokozó sem képes megélni, ha kolloid ezüst jelen van. Azelőtt az ivó- és főzővíz fertőtlenítésére is használták, mivel nem irritálja a gyomrot. Nem véletlen, hogy az űrkutatásban, egyes országok hadseregében, égési klinikákon egyaránt használják. Ronald J. Gibbs kolloidkutató, a Delawari Egyetem (USA) igazgatója szerint csak a kiváló minőségű, nem házilag előállított, laboratóriumi ellenőrzés mellett gyártott ezüst kolloidok hatásosak.

Miben segít? A kutatások és tapasztalatok szerint a kolloid ezüst eredményesen használható az alábbi esetekben: pattanások, allergiák, köröm– és egyéb gombás fertőzések, sebek (pl. diabéteszes láb), égési felületek, herpesz, nátha, kisebesedett orr, stb.

Hogy használhatjuk? Lemosható vele testünk érintett felülete fertőtlenítő célzattal. Sebet, szemet, sérülést nem csípi, de óvatosan használandó, mert a nyálkahártyán keresztül jól felszívódik.

Alkalmazása: külsőleg ecseteléshez 1dl desztillált vízbe 5-10 cseppet tenni. Naponta szükség szerint, legalább kétszer.

Tárolás: Csak sötét üvegben. Használat után lezárni és sötét helyen tárolni, pl. hűtőben. FÉNYÉRZÉKENY! Az ezüst kolloidos üveget ne tegyük erősen mágneses tárgyak, villanymotorok, elektrmosan, elektromágnesesen sugárzó tárgyak közelébe (pl.: Tv, magnó, számítógép, mikrohullámú berendezés, stb.)

Kiszerelés: 10 ml (30-50 ml) térfogatú üvegben. Koncentráció 10 mg/l.

A termék szavatossága 1 év. Gyermekek elől gondosan elzárandó!

Termékeink előnyös hatását a népi megfigyeléseken, népi hagyományokon alapuló gyógynövények, gyógymódok évszázados tapasztalatának modern körülmények közötti alkalmazása biztosítja.

Össz értékelés: 0
Írja meg véleményét
Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
    Rossz           Kitűnő