You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Zafír Egészség Kft

  • Kosár

  • Üres a kosarad!

0

Árnika Olajkapszula

  • Gyártmány: 5999529672698
  • Raktáron: 2-3 napon belül lesz elérhető
  • A raktárkészletet meghaladó mennyiség rendelése esetén a kiszállítást max. 8 napon belül tudjuk vállalni.
3 950 Ft

Árnika olajkapszula

Az árnika, más néven Szent János virága vagy angyalgyökér (Arnica montana) a növény kúszó gyökértörzséből fejlődik ki. A szár fél méter magas, melyen kétpáronként ülnek a hosszúkás levelek. Hazánk magas, hegyes, havasalji kaszálóin, mészszegény talajon fordul elő.

 

Felhasznált növényi részek: gyökértörzs, levél és virág. Az olajoskivonat hidegensajtolt szezámmagolajjal, a tinktúra 35 V%-os etilalkohollal készült.

 

Hatóanyagai: arnicin, arnicincsersav, kékgyanta, illóolaj, zsírsav, viasz, só, inulin.

 

Hatásai: értágító, a hajszálerek tágításával vérbőséget eredményez.

 

Alkalmazása: akut és krónikussá vált sérülések esetén, zúzódás, ízületi panaszok, húzódás, izomfájdalom alkalmával, valamint csonttörés és zúzódásból eredő idegbénulás utókezelésében, elsősorban külsőleg.

 

Felhasználási javaslat: általában 1-2 kapszula, indokolt esetben 3x2 kapszula naponta.

 

 

A flakon tartalma 60 db „1” méretű kapszula, 400 mg beltartalommal, amely 20 mg természetes méhviasszal stabilizált. Erre a körülményre felhívjuk a méhészeti termékekre érzékeny fogyasztók figyelmét. A termék szavatossága 2 év. Tárolása napfénytől védett helyen. Hűtést nem igényel. Gyermekek elől gondosan elzárandó!
A termék tartósítószertől,  színezék- és adalékanyagtól mentes, természetes élelmiszer, mellékhatása nincs, de hosszabb kúra előtt, vagy bármilyen egészségügyi probléma esetén kérje ki kezelőorvosa véleményét. A termék Natur Food Controll tanúsítvánnyal rendelkezik.
Termékeink előnyös hatását a népi megfigyeléseken, népi hagyományokon alapuló gyógynövények, gyógymódok évszázados tapasztalatának modern körülmények közötti alkalmazása biztosítja.

Össz értékelés: 0
Írja meg véleményét
Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
    Rossz           Kitűnő