You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Zafír Egészség Kft

  • Kosár

  • Üres a kosarad!

0
Bélflóra enzim 6325A nyers tápanyagok, pl. gyümölcsök, zöldségek kitűnő enzimforrások, melyek tartalmazzák az emésztést segítő enzimeket, de azok a ..
5 050 Ft
Cékla porkapszulaA cékla egyike a legrégebben használt gyógynövényeknek, gyógyhatását már az ókori népek is ismerték.Összetétel: Beta vulgaris.Hat..
2 949 Ft
Cirkovit olajkapszulaA Cirkovit élelmiszer minősítésű készítmény, amely hidegensajtolt, konzerválószer és adalékanyag mentes gyógynövénykivonatokat..
2 949 Ft
Citromfű olajkapszulaA citromfű, más néven orvosi citromfű, méhfű vagy mézfű (Melissa officinalis) a „nyugalom gyógynövénye”, az ajakosvirágúak csa..
4 549 Ft
Orbáncfű olajkapszula   Már a régi görögök több mágikus, pl. szelleműző hatást tulajdonítottak az orbáncfűnek (Hypericum perforatum). Népi el..
4 549 Ft
Diazulin porkapszula   A Diazulin kapszula a kezdődő vércukorszint problémák csökkentésére jött létre. A termék tisztított, natúr gyógynövény..
4 299 Ft
Fagyöngy olajkapszulaA Fagyöngy kapszula kizárólag minőségileg gondosan ellenőrzött, természetes alapanyagból, a szakirodalom által a szervezet ker..
4 094 Ft
Fokhagyma olajkapszulaA fokhagyma (Allium sativum) a történelem előtti időktől napjainkig kedvelt fűszer- és gyógynövény, a régi görögök és rómaiak..
2 949 Ft
Galagonya-fokhagyma-fagyöngy porkapszulaA Galagonya-Fokhagyma-Fagyöngy kapszula kizárólag természetes alapanyagokból, minőségileg gondosan ellenőrzö..
4 549 Ft
Házibarát kapszulaA készítmény a gyógynövény szakirodalom szerint az általános menstruációs panaszok enyhítésére leginkább bevált hagyományos gyógy..
3 950 Ft
Kendermag olajkapszulaA kendert (Cannabis sativa) az indiai és kínai füvészet több mint 1500 éve ismeri. Tiltott, enyhe narkotikumként vált i..
3 950 Ft
Körömvirág olajkapszulaA körömvirág (Calendula officinalis) a fészkesvirágzatúak rendjébe tartozó, egyéves, gyógy- és ipari növényként is ter..
2 949 Ft