You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Zafír Egészség Kft

  • Kosár

  • Üres a kosarad!

0

Bélflóra Enzim 6325

  • Gyártmány: 5999882244037
  • Raktáron: 10
  • A raktárkészletet meghaladó mennyiség rendelése esetén a kiszállítást max. 8 napon belül tudjuk vállalni.
5 050 Ft

Bélflóra enzim 6325

A nyers tápanyagok, pl. gyümölcsök, zöldségek kitűnő enzimforrások, melyek tartalmazzák az emésztést segítő enzimeket, de azok a főzés során elbomlanak. Az enzim-kiegészítők pótolják a főzés során tönkrement, ezért hatástalan enzimeket és segítik a nyers tápanyagokban található enzimek munkáját. A megfelelő emésztéshez az alábbi enzimek szükségesek:

-          Lipázok: lebontják a zsírokat.

-          Proteázok: lebontják a fehérjéket (proteineket).

-          Karbohidrázok: lebontják a cukrokat, keményítőket, egyéb poliszacharidokat és rostokat.

Összetétel: inulin 75,00mg, jeruzsálemi articsóka 15,00mg, lactobacillus plantarum 15,00mg, rizskorpa 69,40mg, lactobacillus salivarius 15,00mg, bifidobacterium longum 10,00mg, lizozim 3,75mg, lactobacillus rhamnosus 1,00mg, lactobacillus acidophilus 6,70mg, bifidobacterium bifidum 5,00mg, lektoferrin 2,50mg, bacillus coagulans 1,70mg (lactobacillus sporogenes). Készült: hidroxi-propil-metil-cellulóz felhasználásával.

Felhasználási javaslat: felnőtteknek 1-2 kapszula/nap, reggel és este, fél órával étkezés előtt.

A termék élő tejsavbaktérium keverékét tartalmazza inulin és rizskorpa vivőanyagban. Cukorbetegek is fogyaszthatják. Az inulin és a tejsavbaktériumok serkentik az emésztést, előnyösek az egészséges bélflóra fenntartására. Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot!

Ajánlott: antibiotikum kezelés esetén és azt követően a bélflóra helyreállításának támogatására.

A flakon tartalma: 60 db „0” méretű keményzselatin kapszula, 300 mg beltartalommal. A termék szavatossága 1 év. Tárolása napfénytől védett helyen. Hűtést nem igényel. Gyermekek elől gondosan elzárandó!

A termék tartósítószertől,  színezék- és adalékanyagtól mentes, természetes élelmiszer, mellékhatása nincs, de hosszabb kúra előtt, vagy bármilyen egészségügyi probléma esetén kérje ki kezelőorvosa véleményét.

Termékeink előnyös hatását a népi megfigyeléseken, népi hagyományokon alapuló gyógynövények, gyógymódok évszázados tapasztalatának modern körülmények közötti alkalmazása biztosítja.

Össz értékelés: 0
Írja meg véleményét
Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
    Rossz           Kitűnő