You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Zafír Egészség Kft

  • Kosár

  • Üres a kosarad!

0
Arany-kolloid csepp Biokémiai kutatások területén nagy erőfeszítéseket tesznek azért, hogy az aranyvegyületek felhasználásával új, életmentő gyógys..
4 549 Ft
5 999 Ft
Baktövis porkapszula A Baktövi porkapszula kizárólag természetes, minőségileg gondosan ellenőrzött alapanyagból készül.   Összetétel: ba..
5 999 Ft
C-vitamin porkapszula   A C-vitamin immunrendszer-erősítő kapszula csipkebogyóhúst (Cynosbati fructus cum seminibus), Csalán levelet (Urticae..
2 949 Ft
Citromfű olajkapszula   A citromfű, más néven orvosi citromfű, méhfű vagy mézfű (Melissa officinalis) a „nyugalom gyógynövénye”, az ajakosvir..
4 549 Ft
Energol olajkapszula   Az Energol készítmény élelmiszer, gyógynövénykivonatokkal dúsított természetes olajmix, melynek összetevői úgy vannak ..
3 950 Ft
2 949 Ft
Halolaj kapszula   A tengeri halolaj (Oleum pisci) az egyik leggazdagabb omega-3 zsírsav forrás. Hatóanyagai: omega–3 olaj, telítetlen zsírsav..
2 949 Ft
Medvehagyma olajkapszula   A medvehagyma (Allium ursinum) a tavasz első hirnökei közé tartozik. A Mecsek és a Bakony erdőaljait megjele..
2 949 Ft
Migrén olajkapszula   A Migrén kapszula kizárólag természetes, minőségileg gondosan ellenőrzött alapanyagból, a Tanacetum parthenium ol..
4 549 Ft
Páfrányfenyő olajkapszula   A páfrányfenyő (Ginkgo biloba) a föld egyik legősibb növénye. Kínában őshonos, ma már hazánkban is előfordul...
2 949 Ft
Pecsétviaszgomba porkapszula   A pecsétviaszgomba vagy Reishi (Ganoderma Lucidum) közel 200 egészségünket támogató hatóanyagot tartalmaz...
2 654 Ft