You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Zafír Egészség Kft

  • Kosár

  • Üres a kosarad!

0
Árnika olajkapszula Az árnika, más néven Szent János virága vagy angyalgyökér (Arnica montana) a növény kúszó gyökértörzséből fejlődik ki. A ..
3 950 Ft
Borágó olajkapszula   A Borágó olajkapszula készítmény kizárólag természetes, minőségileg gondosan ellenőrzött alapanyagból, a natúr mag hide..
2 949 Ft
Cirkovit olajkapszula A Cirkovit élelmiszer minősítésű készítmény, amely hidegensajtolt, konzerválószer és adalékanyag mentes gyógynövénykivonatoka..
2 949 Ft
Csalán olajkapszula   A  Csalán olajkapszula kizárólag természetes anyagból, minőségileg gondosan ellenőrzött gyógynövényből készül. A s..
2 949 Ft
Csipkebogyó Porkapszula
Új
Csipkebogyó porkapszula   A  csipkebogyó egyike a legrégebben használt gyógynövényeknek, gyógyhatását már az ókori népek is ismerték. A ..
2 949 Ft
Diazulin porkapszula   A Diazulin kapszula a kezdődő vércukorszint problémák csökkentésére jött létre. A termék tisztított, natúr gyógynövény..
4 299 Ft
A Fagyöngy kapszula kizárólag minőségileg gondosan ellenőrzött,természetes alapanyagból, a szakirodalom által a szervezet keringésirendszerének támoga..
4 549 Ft
Fekete Áfonya DR Olajkapszula
Új
A Fekete áfonya kapszula kizárólag természetes alapanyagból,minőségileg gondosan ellenőrzött olajos kivonat felhasználásával készül.Összetevők: fekete..
4 094 Ft
Fokhagyma olajkapszula   A fokhagyma (Allium sativum) a történelem előtti időktől napjainkig kedvelt fűszer- és gyógynövény, a régi görögök é..
2 949 Ft
A Füzike-tökmag kapszula kizárólag minőségileg gondosan ellenőrzött,természetes alapanyagból készült.Az Oenotheraceae növénycsaládon belül a Epi..
4 094 Ft
A Galagonya-Fokhagyma-Fagyöngy kapszula kizárólag természetes alapanyagokból,minőségileg gondosan ellenőrzött, a szakirodalom által a szervezet kering..
3 950 Ft
A Galagonya-Fokhagyma-Fagyöngy kapszula kizárólag természetes alapanyagokból, minőségileg gondosan ellenőrzött, a szakirodalom által a szervezet kerin..
4 094 Ft