You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Zafír Egészség Kft

  • Kosár

  • Üres a kosarad!

0

Kendermag Olajkapszula

  • Gyártmány: 5999529678478
  • Raktáron: 3
  • A raktárkészletet meghaladó mennyiség rendelése esetén a kiszállítást max. 8 napon belül tudjuk vállalni.
3 950 Ft

Kendermag olajkapszula

A kendert (Cannabis sativa) az indiai és kínai füvészet több mint 1500 éve ismeri. Tiltott, enyhe narkotikumként vált ismertté, rostjából zsákot, zsineget, kötelet készítenek. Kínában, lndiában és Dél-Oroszországban is termesztik, Európa és Észak-Amerika mérsékelt égövi területein itt-ott a vadkender is megterem. Egyéves, kétlaki növény. Összetett leveleit hosszú, fűrészes szélű levélkék alkotják. Nyár végén hozza jelenléktelen virágait.

Felhasznált részei: mag.

Hatóanyagai: gyanta (mely több, mint 60 alkotórészt, kannabinoidokat tartalmaz), illóolaj, flavonoidok; magolaja nagy mennyiségben tartalmaz F-vitamint, linol és linolénsavat, 20% olajsavat, 10% zsírsavat, fehérjét, lecitint.

Hatásai: a levéldrog mérsékeli az izomtónust és a görcsöt; fájdalomcsillapító; narkotikum; idegnyugtató; hidegensajtolt olajának telítetlen zsírsavai csökkentik a vér koleszterinszintjét, növelik az érfalak rugalmasságát. A magolaj narkotikumot nem tartalmaz!

Alkalmazása: magolaját érelmeszesedéssel járó megbetegedések esetén ajánlják

Felhasználási javaslat: tartósan fogyasztható, megelőzésre 1x1-2 kapszula naponta, nagyobb testsúly esetén 1-2x2-3 kapszula naponta.

A flakon tartalma: 60 db „1” méretű keményzselatin kapszula, 300 mg beltartalommal. A termék szavatossága 1 év. Tárolása napfénytől védett helyen. Hűtést nem igényel. Gyermekek elől gondosan elzárandó!

A termék tartósítószertől,  színezék- és adalékanyagtól mentes, természetes élelmiszer, mellékhatása nincs, de hosszabb kúra előtt, vagy bármilyen egészségügyi probléma esetén kérje ki kezelőorvosa véleményét.

Termékeink előnyös hatását a népi megfigyeléseken, népi hagyományokon alapuló gyógynövények, gyógymódok évszázados tapasztalatának modern körülmények közötti alkalmazása biztosítja.

Össz értékelés: 0
Írja meg véleményét
Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
    Rossz           Kitűnő