You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Zafír Egészség Kft

  • Kosár

  • Üres a kosarad!

0
Arany-kolloid csepp Biokémiai kutatások területén nagy erőfeszítéseket tesznek azért, hogy az aranyvegyületek felhasználásával új, életmentő gyógys..
4 549 Ft
5 999 Ft
Baktövis porkapszula A Baktövi porkapszula kizárólag természetes, minőségileg gondosan ellenőrzött alapanyagból készül.   Összetétel: ba..
5 999 Ft
Borágó olajkapszula   A Borágó olajkapszula készítmény kizárólag természetes, minőségileg gondosan ellenőrzött alapanyagból, a natúr mag hide..
2 949 Ft
Cékla porkapszula   A cékla egyike a legrégebben használt gyógynövényeknek, gyógyhatását már az ókori népek is ismerték. Összetétel: Beta vulg..
2 949 Ft
Cirkovit olajkapszula A Cirkovit élelmiszer minősítésű készítmény, amely hidegensajtolt, konzerválószer és adalékanyag mentes gyógynövénykivonatoka..
2 949 Ft
Csalán olajkapszula   A  Csalán olajkapszula kizárólag természetes anyagból, minőségileg gondosan ellenőrzött gyógynövényből készül. A s..
2 949 Ft
Egyiptomi feketekömény olajkapszula   Az egyiptomi feketekömény (Nigella sativa) szeldelt levelű, fagytűrő, egynyári növény. Virágai kékek, t..
2 949 Ft
A Fagyöngy kapszula kizárólag minőségileg gondosan ellenőrzött,természetes alapanyagból, a szakirodalom által a szervezet keringésirendszerének támoga..
4 549 Ft
Fokhagyma olajkapszula   A fokhagyma (Allium sativum) a történelem előtti időktől napjainkig kedvelt fűszer- és gyógynövény, a régi görögök é..
2 949 Ft
A Galagonya-Fokhagyma-Fagyöngy kapszula kizárólag természetes alapanyagokból, minőségileg gondosan ellenőrzött, a szakirodalom által a szervezet kerin..
4 094 Ft
Gyermekláncfű olajkapszula   A gyermekláncfű (Taraxacum officinale) gazdag B-, C- és D-vitaminban, valamint ásványi anyagokban, vasban, káliumb..
3 950 Ft
2 949 Ft
Halolaj kapszula   A tengeri halolaj (Oleum pisci) az egyik leggazdagabb omega-3 zsírsav forrás. Hatóanyagai: omega–3 olaj, telítetlen zsírsav..
2 949 Ft