You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Zafír Egészség Kft

  • Kosár

  • Üres a kosarad!

0

Lenmagolaj Kapszula

  • Gyártmány: 5999529678485
  • Raktáron: 4
  • A raktárkészletet meghaladó mennyiség rendelése esetén a kiszállítást max. 8 napon belül tudjuk vállalni.
2 949 Ft

Lenmagolaj kapszula

A Lenmagolaj kapszula élelmiszer készítmény, amely hidegensajtolt, konzerválószer és adalékanyag mentes, természetes vegetáriánus magolaj. Egyedülállóan gazdag telítetlen zsírsavakban. A zsírsavak – a már ismert módon - hasonlóan működnek, mint a hormonok. Ezek az anyagok kontrollálják a zsíranyagcserét, az anyagcsere gyorsaságát, az oxidációt, az energetikai folyamatokat. Az EPA, DHA, GLA zsírsavak, melyek ezeket a folyamatokat felgyorsítják (miközben a telített zsírok lassítják ezeket a folyamatokat).

Hatásai: szívritmus szabályozó, lassítja az erek öregedési folyamatát, véd az arterioszklerózis és az erek beszűkülése ellen, hatásos abnormális véralvadás és trombózis esetén, javítja a vérátáramlást az erekben és higítja a túl sűrű, viszkózus vér állagát, csökkenti a szélütés kockázatát.

Felhasználási javaslat:

- általában 2x1 kapszula vagy 1–2x1 mokkás kanálnyi

- indokolt esetben 2-3x2 kapszula vagy 2-3x2 mokkás kanálnyi                                                          

- tartós szedés esetén 1x1 kapszula vagy 1x1 mokkás kanálnyi

Méhészeti termékekre érzékeny fogyasztók figyelmét felhívjuk, hogy a kapszulázott termék 5% természetes méhviaszt is tartalmaz!

A flakon tartalma: kapszulás kiszerelés esetében 60 db „1” méretű keményzselatin kapszula, kapszulánként 300 mg hidegensajtolt magolaj, 23 mg természetes méhviasz; üveges kiszerelés esetében 50 ml hidegensajtolt magolaj. A termék szavatossága 1 év. Tárolása napfénytől védett helyen. Hűtést nem igényel. Gyermekek elől gondosan elzárandó!

A termék tartósítószertől,  színezék- és adalékanyagtól mentes, természetes élelmiszer, mellékhatása nincs, de hosszabb kúra előtt, vagy bármilyen egészségügyi probléma esetén kérje ki kezelőorvosa véleményét.

Termékeink előnyös hatását a népi megfigyeléseken, népi hagyományokon alapuló gyógynövények, gyógymódok évszázados tapasztalatának modern körülmények közötti alkalmazása biztosítja.

Össz értékelés: 0
Írja meg véleményét
Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
    Rossz           Kitűnő