You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Zafír Egészség Kft

  • Kosár

  • Üres a kosarad!

0
Angelika gyökér porkapszula   Az angelikagyökér, más néven angyélika, angyalfű vagy arkangyalfű (Angelica archangelica) jó gyomorerősít..
3 950 Ft
A citromfű, más néven orvosi citromfű, méhfű vagy mézfűa „nyugalom gyógynövénye”, az ajakosvirágúak családjába tartozó,égövünkön vadon csak elvétve el..
4 549 Ft
Orbáncfű olajkapszula   Már a régi görögök több mágikus, pl. szelleműző hatást tulajdonítottak az orbáncfűnek (Hypericum perforatum). Népi el..
4 549 Ft
Csipkebogyó Porkapszula
Új
Csipkebogyó porkapszula   A  csipkebogyó egyike a legrégebben használt gyógynövényeknek, gyógyhatását már az ókori népek is ismerték. A ..
2 949 Ft
Energol olajkapszula   Az Energol készítmény élelmiszer, gyógynövénykivonatokkal dúsított természetes olajmix, melynek összetevői úgy vannak ..
3 950 Ft
Fekete Áfonya DR Olajkapszula
Új
A Fekete áfonya kapszula kizárólag természetes alapanyagból,minőségileg gondosan ellenőrzött olajos kivonat felhasználásával készül.Összetevők: fekete..
4 094 Ft
Fekete Ribizli Olajkapszula
Új
Fekete ribizli olajkpaszula   A Fekete ribizli kapszula kizárólag természetes alapanyagból, minőségileg gondosan ellenőrzött olajos kivonat f..
2 949 Ft
Főnix olajkapszula   A Főnix hidegensajtolt, konzerválószer és adalékanyag mentes olajmix, kapszulázott kivitelben. A Főnix természetes tokof..
3 950 Ft
Grapefruitmag olajkapszula   A készítmény hidegen sajtolással készült természetes magolaj. Ez a speciális eljárás tudja kizárólag biztosítani..
3 950 Ft
2 949 Ft
Halolaj kapszula   A tengeri halolaj (Oleum pisci) az egyik leggazdagabb omega-3 zsírsav forrás. Hatóanyagai: omega–3 olaj, telítetlen zsírsav..
2 949 Ft
Harmon G porkapszula   A készítmény évágyat és emésztést javító, minőségileg gondosan ellenőrzött gyógynövényekből készül. Összetétel: Ürömfű,..
2 949 Ft
A Homoktövis kapszula kizárólag minőségileg gondosan ellenőrzött,természetes alapanyagból készült.A homoktövis az ezüstfafélék családjába tartozó..
4 549 Ft