You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Zafír Egészség Kft

  • Kosár

  • Üres a kosarad!

0

Schirilla Immunerősítője

  • Gyártmány: 5999529678775
  • Raktáron: 10
  • A raktárkészletet meghaladó mennyiség rendelése esetén a kiszállítást max. 8 napon belül tudjuk vállalni.
3 950 Ft

Schirilla György immunerősítője

 Az allergia egyes gyakoribb és mind kellemetlenebbé váló tünetei összefüggésbe hozhatók azzal, hogy táplálkozásunkkal valami nincs rendben. Az allergia kialakulásához hozzájárulhat:

- ha táplálékunkban túl sok a keményítőt tartalmazó étel,

- a túlzott cukorfogyasztás (bármilyen édesség formájában),

- mindennemű tartósítószer és szintetikus adalékanyag.

Bár ezeknek közvetlen hatása nincs a szervezetre, mégis a fejlett országokban szinte minden harmadik gyermek valamilyen allergiában szenved. Az allergiás tüneteknek sokféle oka lehet, ezért univerzális készítményt a tünetek enyhítésére szinte lehetetlen készíteni. Egy lehetőség azonban mégis adódik! Nem a tünetet kezdjük kezelni azok megjelenésekor, hanem a szervezet ellenállóképességét, immunrendszerét kell erősíteni még a tünetek megjelenése előtt.

A Schirilla készítmény összetevői: homoktövis mag és húsolaj, szőlőmagolaj és zeller olajos kivonata.

Hatóanyagok :  A, C, P vitamin, almasav, kvercetin, glikozida, xantofill, fizalin, telítetlen zsírsavak, mannit, peonin, antocián                        

Alkalmazása: immunrendszer erősítése, allergiás tünetek enyhítése

Felhasználási javaslat: általában 1-2x1 kapszula, indokolt esetben 2x2 kapszula, tartós szedés esetén 1x1 kapszula naponta.

 

A flakon tartalma: 60 db „1” méretű keményzselatin kapszula, 300 mg hidegensajtolt magolaj, 23 mg természetes méhviasz. A termék szavatossága 1 év. Tárolása napfénytől védett helyen. Hűtést nem igényel. Gyermekek elől gondosan elzárandó!

A termék tartósítószertől,  színezék- és adalékanyagtól mentes, természetes élelmiszer, mellékhatása nincs, de hosszabb kúra előtt, vagy bármilyen egészségügyi probléma esetén kérje ki kezelőorvosa véleményét. Méhészeti termékekre érzékeny fogyasztók figyelmét felhívjuk, hogy a termék 5 % természetes méhviaszt is tartalmaz! Termékeink előnyös hatását a népi megfigyeléseken, népi hagyományokon alapuló gyógynövények, gyógymódok évszázados tapasztalatának modern körülmények közötti alkalmazása biztosítja.

Össz értékelés: 0
Írja meg véleményét
Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
    Rossz           Kitűnő