You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Zafír Egészség Kft

  • Kosár

  • Üres a kosarad!

0
Angelika gyökér porkapszula   Az angelikagyökér, más néven angyélika, angyalfű vagy arkangyalfű (Angelica archangelica) jó gyomorerősít..
3 950 Ft
5 999 Ft
Baktövis porkapszula A Baktövi porkapszula kizárólag természetes, minőségileg gondosan ellenőrzött alapanyagból készül.   Összetétel: ba..
5 999 Ft
C-vitamin porkapszula   A C-vitamin immunrendszer-erősítő kapszula csipkebogyóhúst (Cynosbati fructus cum seminibus), Csalán levelet (Urticae..
2 949 Ft
Citromfű olajkapszula   A citromfű, más néven orvosi citromfű, méhfű vagy mézfű (Melissa officinalis) a „nyugalom gyógynövénye”, az ajakosvir..
4 549 Ft
Orbáncfű olajkapszula   Már a régi görögök több mágikus, pl. szelleműző hatást tulajdonítottak az orbáncfűnek (Hypericum perforatum). Népi el..
4 549 Ft
Energol olajkapszula   Az Energol készítmény élelmiszer, gyógynövénykivonatokkal dúsított természetes olajmix, melynek összetevői úgy vannak ..
3 950 Ft
Galagonya porkapszula   A Galagonya kapszula kizárólag természetes anyagból, minőségileg gondosan ellenőrzött, a szakirodalom által a szervez..
3 950 Ft
Gyermekláncfű olajkapszula   A gyermekláncfű (Taraxacum officinale) gazdag B-, C- és D-vitaminban, valamint ásványi anyagokban, vasban, káliumb..
3 950 Ft
Harmon G porkapszula   A készítmény évágyat és emésztést javító, minőségileg gondosan ellenőrzött gyógynövényekből készül. Összetétel: Ürömfű,..
2 949 Ft
Karott-A Bétakarotin olajkapszula   A karotonoidok azok a színes vegyületek, amelyek a gyümölcsök vagy zöldségfélék piros, narancssárga..
2 949 Ft
Királydinnye porkapszula   A készítmény koncentrátumot, kivonatot nem tartalmaz. A kapszula kizárólag minden kémiai átalakítástól mentes, tis..
4 549 Ft
Körömvirág olajkapszula   A körömvirág (Calendula officinalis) a fészkesvirágzatúak rendjébe tartozó, egyéves, gyógy- és ipari növényké..
2 949 Ft