You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Zafír Egészség Kft

 • Kosár

 • Üres a kosarad!

0

Zafirzulin

 • Gyártmány: 5999682955737
 • Raktáron: 10
 • A raktárkészletet meghaladó mennyiség rendelése esetén a kiszállítást max. 8 napon belül tudjuk vállalni.
4 900 Ft
A Zafírzulin a gyógynövények előnyeit és a népi gyógymódok évszázados tapasztalatát modern körülmények között alkalmazza, tisztított, natúr, magyar gyógynövényekből.
Homoktövis: szervezetünk saját védekező rendszerét hivatott megerősíteni, az anyagcsere-betegségekre, így a cukorbajra is ajánlják.
Galagonya: az ingadozó magas vérnyomás sokszor okozója a diabéteszes megbetegedéseknek, a növény ennek normalizálására képes.
Útifű: felerősítheti a szervezet szénhidrátokat lebontó anyagcsere-folyamatát, ezzel javíthatja a glükóz-toleranciát, a cukorbetegség egyik fő okozóját.
Eperfalevél: segítségével az összetett cukrok nem bomlanak egyszerű cukrokra a tápcsatornában, így az emésztés során, a lassabb felszívódás nem okoz extrém vércukorszint-emelkedést és a maximális inzulinválasz is elmarad.
Nyírfalevél: a táplálkozással felvett felesleges cukormennyiséget az ideálisan működő vese a vízzel együtt kiválasztja, és nem építi be a szervezetbe plusz energiaként.
A készítmény élelmiszer minősítésű, mesterséges színezéktől, ízesítőtől és konzerváló anyagoktól mentes. A termék megfelel a paleolit, vegán és organikus étrend követelményeinek.
Bármilyen egészségügyi probléma esetén kérje ki kezelőorvosa véleményét!
Javasolt fogyasztása: étkezés előtt legalább 10 perccel, bő vízzel vegyünk be, naponta 3-szor 1 kapszulát.

Új, bélben oldódó, sav-ellenálló kapszulában.

Garantált elégedettség, 100% pénz-visszafizetési garancia

A teljes vételárat visszafizetjük fél éven belül, ha Ön elégedetlen!

A Zafír Egészség Kft. 100% elégedettségi garanciát nyújt Önnek a törvényben előírt garancián felül a Zafírzulin porkapszulára. Fél éven belül bármikor visszafizetjük Önnek a megvásárolt 3 dobozos termékkúra teljes vételárát, amennyiben valami miatt nem elégedett vele. Teljesen nyugodt lehet a vásárláskor, mert 180 napja van eldönteni, hogy jó üzletet ajánlottunk-e vagy sem.

Nyugodt szívvel tesszük ezt, hiszen biztosak vagyunk a termék magas minőségében és számos pozitív visszajelzést kaptunk a használóktól, akik remek eredményekről számoltak be. Ugyanakkor tudjuk, hogy minden szervezet más, eltérő állapotban vannak a hasnyálmirigyek, így előfordulhat, hogy nem tud mindenkinek segíteni a Zafírzulin, a legnagyobb igyekezetünk ellenére sem. Nekik viszont nem szeretnénk csalódást okozni, így visszatérítjük a termékek árát.

Amennyiben a vásárló a termék árát megfizette, az eladó az elállás közlését és a termék visszaszolgáltatását követő harminc napon belül visszatéríti azt cseretermék biztosításával vagy a vásárló által megadott bankszámlára történő átutalással.

A 180 napos 100%-os pénz-visszatérítési garancia feltételei:

 • a vásárlás(oka)t igazoló blokk(ok) megőrzése,
 • a 3 üres termékcsomagolás megtartása és
 • a formanyomtatvány kitöltése.

A garanciaérvényesítés folyamata:

 • Hívja fel ügyfélszolgálatunkat: 20/9171422
 • Kollégánk felveszi az adatait és tájékoztatja a visszaküldés módjairól.
 • A kártalanítás mihamarabb, de legkésőbb 30 napon belül megtörténik.

Amennyibe érvényesíteni kívánja pénz-visszafizetési garanciánkat, kérjük, hogy első lépésként vegye fel a kapcsolatot munkaidőben (hétköznap 8-15 óráig) ügyfélszolgálatunkkal a 20/9171422-es telefonszámon!


Össz értékelés: 0
Írja meg véleményét
Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
    Rossz           Kitűnő