You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Zafír Egészség Kft

  • Kosár

  • Üres a kosarad!

0

Arany-kolloid Csepp

  • Gyártmány: 5999882692012
  • Raktáron: 10
  • A raktárkészletet meghaladó mennyiség rendelése esetén a kiszállítást max. 8 napon belül tudjuk vállalni.
4 549 Ft

Arany-kolloid csepp

Biokémiai kutatások területén nagy erőfeszítéseket tesznek azért, hogy az aranyvegyületek felhasználásával új, életmentő gyógyszereket fejlesszenek ki. Az arany, megfelelő formában alapvető szerepet játszik a szervezet vitalitásának (életerő) megőrzésében ill. helyreállításában.

 

Aktivizálja és harmonizálja a mirigyek működését, nyugtatja a központi idegrendszert, aktivizálja a belső energiákat és javítja a belső összhangot.

 

Figyelem: rendkívül fontos az arany-kolloid elegy tisztasága, más fémek kolloidjai nem lehetnek benne!

 

A leghatékonyabban kolloid formában tudja a szervezetünk hasznosítani az arany kiváló egészségügyi hatásait. Az arany-kolloid tulajdonképpen nem más, mint desztillált vízben lebegő, nagyon finom szemcséjű arany, melyet aranycseppnek vagy aranyvíznek is neveznek.

 

Érdekesség: a világhírű német tudós, Robert Koch orvosi Nobel-díjat kapott az arany-kolloid szervezetre gyakorolt élettani hatásainak kutatásaiért.

 

Az aranynak már az ősidőkben nagy gyógyerőt tulajdonítottak és a belőle készített „elixirt” az életet meghosszabbító szernek tartották. A szakirodalom szerint sikeresen alkalmazható különböző idegrendszeri problémák kezelésére mint a depresszió, félelemérzet, túlzott aggódás és fokozott stressz. Alkalmazásával jelentősen oldódik a félelemérzet, a levertség, a szorongás és a depresszió. A kolloid oldatban jelen levő arany részecskék aktivizálják és harmonizálják a szervezet mirigyrendszerét, felerősíti a belső energia áramlását, megemeli a belső energia szintjét.

 

Ismert tudományos tény, hogy a szervezeten belüli információs kapcsolatok minősége az elektronok áramlásának a függvénye, amely számos létfontosságú funkcióval hozható összefüggésbe. A kolloid arany képes a sejtszintű elektromos folyamatokat és ennek következményeként kialakuló mágneses tulajdonságokat pozitívan befolyásolni. Így a szervezet belső, megbomlott egyensúlyi viszonyaira kiegyenlítő hatással lehet.

 

A csepp alapanyaga az elektrogalvanikusan előállított kolloidális nagyságú (10-50 nm) arany, mely nagy tisztaságú, kettős desztillációval előállított vízben van oldva. Az oldat lényeges jellemzője az állandó részecskenagyság és konzisztencia. A kolloid arany a rendelkezésre álló szakirodalom szerint nem toxikus, és az alkalmazásával összefüggő mellékhatás nem ismeretes.

 

Rendkívüli hidratáló tulajdonságát annak is köszönheti, hogy az arany saját tömegének kb. 300-szoros mennyiségű víz megkötésére képes a bőrben! Kiválóan alkalmas az idő előtt leépülő kollagén regenerálására. Segít a száraz, hámló, repedező, ill. zsíros bőr kezelésében. Nyugtatja a bőrt és támogatja a bőrsejtek reprodukcióját. Hatásos a fiatalkori, hormonális bőrproblémák kezelésénél, időskorban jelentkező ráncosodás csökkentésére, a kiszáradt bőrfelületek hidratálására. Rendszeres használatával helyreáll a bőrsejtek vízháztartásának egyensúlya, a bőr sima és üde lesz.

 

A szervezetbe kerülve szekunder hatásként növeli az idegrendszer és a sejtek információ átviteli képességét, ezáltal a szervezet ellenálló és teljesítőképességét. Kiválóan alkalmas az ízületi gyulladások, duzzanatok és reumás panaszok enyhítésére, a fájdalomküszöb mérséklésére.

 

Alkalmazás: szájon át naponta 5-20 csepp, nyelv alá csepegtetve, legalább 1 percig szájban tartva

 

Külsőleg: arcápolásnál az előzőleg megtisztított bőrfelületre 5-10 cseppet, kézzel, lassan, finoman bedörzsölünk, naponta egyszer (célszerűen este); izületi problémák esetén a sérült (fájdamas, gyulladt, rheumatikus, stb.) izületet, ill. annak egy kicsivel nagyobb területét - hasonlóan az arcbőrhöz - naponta 1-3 szor, 5-10 csepp aranykolloiddal bedörzsölni alkalmanként, vagy kúraszerűen (10-12 nap, minden nap egyszeri alkalmazás, majd 2 hét szünet).

 

Alkalmazható az  ismert masszázs, ill. kozmetikai kezelési technikákkal. Alkalmazása esetén lehetőleg más hidratáló készítmények együttes használatát kerüljük. Vitaminos vagy egyéb bőrtáplálókkal alkalmazható együtt, de a kezeléseket célszerű időben elkülöníteni (pl. reggel és este).

 

A termék alkalmas öblögetés formájában a száj nyálkahártyájának (3 cl vízbe 5-6 csepp oldat) kezelésére, de felhasználható rejtett testrészek (végbél, genitáliák, stb.) bőrfelületének ápolására is.

 

Tárolás: +10 - +25 CO között, erős fénysugárzástól védve.

Kiszerelés: általában 10-20-30 ml-es üvegekben, igény szerint 50-100 ml-es kiszerelésben is.

Tartalom: Aqua bidestillata, Gold (10 mg/l - 10 ppm).

 

A termék tartósítószertől,  színezék- és adalékanyagtól mentes, természetes élelmiszer, mellékhatása nincs, de hosszabb kúra előtt, vagy bármilyen egészségügyi probléma esetén kérje ki kezelőorvosa véleményét.

Termékeink előnyös hatását a népi megfigyeléseken, népi hagyományokon alapuló gyógynövények, gyógymódok évszázados tapasztalatának modern körülmények közötti alkalmazása biztosítja.

Össz értékelés: 0
Írja meg véleményét
Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
    Rossz           Kitűnő