You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Zafír Egészség Kft

  • Kosár

  • Üres a kosarad!

0

Allergol Olajkapszula

  • Gyártmány: 5999529678744
  • Raktáron: 10
  • A raktárkészletet meghaladó mennyiség rendelése esetén a kiszállítást max. 8 napon belül tudjuk vállalni.
3 950 Ft

Allergol olajkapszula

Sokak szájából elhangzott már, hogy kétféle ember létezik: aki allergiás, és aki az lesz! Sajnos minden jel arra utal, hogy a cinikus megjegyzésnek valóságtartalma van. Az allergia, túlzott érzékenység kialakulásához hozzájárulhatnak többek közt a magas szénhidrát tartalmú ételek, kiemelten a mértéktelen cukorfogyasztás, mindennemű tartósítószer, adalékanyagok, vegyszerek, egyéb szintetikus anyagok.

Az allergiás tüneteknek sokféle oka lehet, melyek kivédésére univerzális készítményt szinte lehetetlen előállítani. Egy lehetőség azonban mégis adódik, mégpedig a szervezet ellenálló képességének megerősítése, még a tünetek megjelenése előtt.

Az Allergol elsősorban az immunrendszer élettani működését erősíti, hiszen egy felkészült, jól működő védelemmel a szervezet képes lehet ellenállni az irritáló környezeti ingereknek.

Felhasználási javaslat: 1-2 kapszula naponta.

A flakon tartalma: 60 db „1” méretű keményzselatin kapszula, 300 mg beltartalommal. A termék szavatossága 1 év. Tárolása napfénytől védett helyen. Hűtést nem igényel. Gyermekek elől gondosan elzárandó!

A termék tartósítószertől,  színezék- és adalékanyagtól mentes, természetes élelmiszer, mellékhatása nincs, de hosszabb kúra előtt, vagy bármilyen egészségügyi probléma esetén kérje ki kezelőorvosa véleményét.

Termékeink előnyös hatását a népi megfigyeléseken, népi hagyományokon alapuló gyógynövények, gyógymódok évszázados tapasztalatának modern körülmények közötti alkalmazása biztosítja.

Össz értékelés: 5
Írja meg véleményét
Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
    Rossz           Kitűnő