Ha találunk egy jó könyvet, mely kapcsolódik az egészséges életmódhoz, és sokak életét változtathatja meg, azt örömmel ajánljuk Nektek is. 🙂
Ismerjétek meg ebben a cikkben Hanna-t, és az ő csodatörténetét.


Fotó forrása:
www.getthegloss.com


Valóban az vagy, amit megeszel!Hanna Sillitoe a Ragyogó bőr titka c. könyv szerzője hosszú utat tett meg.
20 évig szenvedett ekcémától, pikkelysömörtől és aknétól.
Bőrproblémái az egész életére rányomták a bélyegüket.

Hanna akkor döntött a változás mellett, miután az orvosa azt mondta, hogy az utolsó lehetséges kezelési mód a kemoterápia lenne.
Ekkor Hanna pánik helyett hozott egy nagyon komoly döntést. Hihetetlen mértékű kutatásokba kezdett. Meggyógyult. Tapasztalatait pedig összegyűjtötte egy könyvben.
A mű végigveszi a leggyakoribb bőrbetegségeket, remek bőrápolási tippekkel szolgál, egyáltalán: felhívja a figyelmet arra, hogy mennyi minden van hatással a bőrünk állapotára.

 

Forrás: www.kossuth.hu

 

Hanna sokáig azt hitte, hogy genetikailag problémás a bőre.

Tinikorában a pattanások keserítették meg a napjait, majd jött a pikkelysömör, az ekcéma, és átvették Hanna élete felett az irányítást fizikailag, mentálisan és érzelmileg. Harmincöt éves korára már nagyon-nagyon beteg volt.

– A veleszületett hajlam, a rengeteg antibiotikum, szteroidos kezelés és az éveken keresztül ételként elfogyasztott szemét együttes hatásaként az immunrendszere kezdte teljesen felmondani a szolgálatot, a szervezete elkezdte saját magát támadni.

A bőrbetegségein kívül visszatérő húgyúti fertőzése volt, a vérnyomása verte a
plafont, jelentős súlyfelesleget halmozott fel és állandó kimerültségtől szenvedett.

Hanna nagyon sokat tanult a betegségeiről, miközben nagyon keményen meg is küzdött velük. Rájött arra és megtanulta, hogy az ételek milyen hatással lehetnek a szervezetünkre, miközben az életmódváltása során minden különösebb erőfeszítés nélkül fogyott 30 kilót.
A ragyogó bőr titka c. könyvben Hanna a saját maga által alkotott programot mutatja be, amely egy léböjtkúrával veszi kezdetét.
Ezt olyan ízletes, bőrbarát ételek követik, mint a „Hidratáló görögdinnye-saláta”, a „Céklaburger”, a „Sajtmentes sajtszósz” vagy a vegán tiramisu. A receptek – italok, reggelik, levesek és saláták, mártogatók és szószok, köretek, snackek, kenyérfélék, főételek, desszertek, édességek – mellett helyet kapott egy sor, házilag készített bőrápoló készítmény is, mint például az avokádós-mézes arcmaszk és a citromos-rozmaringos testradír.

Hanna arra tette fel a hátralévő életét, hogy segít az embereknek bőrproblémáik megoldásában, és életmódjuk megváltoztatásában.
Ő már megjárta a poklot, nem szeretné, ha másoknak is ilyen hosszú lenne az út.
A bőrtisztító programját már számos nő és férfi tesztelte, akik mind elképesztő eredményeket dokumentáltak fotók formájában, és szerencsére ezeket meg is osztották a nagyérdeművel a különböző közösségi platformokon.

Úgy gondoljuk, hogy ez a könyv tökéletes kiegészítője lehet a tavaszi vitamin csomagnak, amivel egy egészségesebb és teljesebb életmód veheti kezdetét!
Belevágsz? 🙂