You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Zafír Egészség Kft

  • Kosár

  • Üres a kosarad!

0

Grapefruitmag Olajkapszula

  • Gyártmány: 5999529675699
  • Raktáron: 10
  • A raktárkészletet meghaladó mennyiség rendelése esetén a kiszállítást max. 8 napon belül tudjuk vállalni.
3 950 Ft

Grapefruitmag olajkapszula

 

A készítmény hidegen sajtolással készült természetes magolaj. Ez a speciális eljárás tudja kizárólag biztosítani, hogy az alapanyagban lévő gyógyhatású komponensek (fitoösztrogének, vitaminok, telítetlen zsírsavak) károsodás nélkül kinyerhetők és a szervezet által hasznosíthatók legyenek.

 

Hatóanyagai: bioflavonoidokat, glikozidokat, C-vitamint és fehérjéket tartalmaz.

Hatásai: elsősorban a gyomor- és bélpanaszok, a gombás betegségek, megfázás, torok-, orr- és fülfertőzések, bőrgombásodás esetén javallt, felhasználási területe ezért igen széleskörű (mind belsőleg, mind külsőleg).

Javasolt adagolás:

A flakon tartalma 60db 500mg-os „1”-es méretű kapszula 400mg beltartalommal, amely 20mg természetes méhviasszal stabilizált, a kapszulahéj 80mg keményzselatin kapszula. A termék szavatossága 1 év. Tárolása napfénytől védett helyen. Hűtést nem igényel. Gyermekek elől gondosan elzárandó!
A termék tartósítószertől,  színezék- és adalékanyagtól mentes, természetes élelmiszer, mellékhatása nincs, de hosszabb kúra előtt, vagy bármilyen egészségügyi probléma esetén kérje ki kezelőorvosa véleményét. A termék Natur Food Controll tanúsítvánnyal rendelkezik.
Termékeink előnyös hatását a népi megfigyeléseken, népi hagyományokon alapuló gyógynövények, gyógymódok évszázados tapasztalatának modern körülmények közötti alkalmazása biztosítja.


Össz értékelés: 0
Írja meg véleményét
Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
    Rossz           Kitűnő