You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Zafír Egészség Kft

  • Kosár

  • Üres a kosarad!

0
Bíborkasvirág Olajkapszula
Új
Bíborkasvirág olajkapszula A bíborkasvirág (Echinacea angustifolia) a margarétához hasonló bíborszín virágú növény, az Egyesült Államok középső rés..
2 949 Ft
Orbáncfű olajkapszula   Már a régi görögök több mágikus, pl. szelleműző hatást tulajdonítottak az orbáncfűnek (Hypericum perforatum). Népi el..
4 549 Ft
Csipkebogyó Porkapszula
Új
Csipkebogyó porkapszula   A  csipkebogyó egyike a legrégebben használt gyógynövényeknek, gyógyhatását már az ókori népek is ismerték. A ..
2 949 Ft
Ezüst-kolloid Csepp
Új
Ezüst-kolloid csepp   Mit kell tudnunk a kolloid ezüstről? Az ezüst elektro-galvanikus eljárással előállított kolloidja, mely nagy tisztaságú..
4 200 Ft
Fekete Ribizli Olajkapszula
Új
Fekete ribizli olajkpaszula   A Fekete ribizli kapszula kizárólag természetes alapanyagból, minőségileg gondosan ellenőrzött olajos kivonat f..
2 949 Ft
Grapefruitmag Olajkapszula
Új
Grapefruitmag olajkapszula   A készítmény hidegen sajtolással készült természetes magolaj. Ez a speciális eljárás tudja kizárólag biztosítani..
3 950 Ft
Homoktövis DR Olajkapszula
Új
Homoktövis olajkapszula A homoktövis (Hipopphae rhamnoides) az ezüstfafélék családjába tartozó, 2-3 m magas, tömegesen termő, kétlaki tövises cserj..
4 549 Ft
Karott-A Bétakarotin olajkapszula   A karotonoidok azok a színes vegyületek, amelyek a gyümölcsök vagy zöldségfélék piros, narancssárga..
2 949 Ft
Kovaföld-Calcium porkapszula   A Kovaföld-Kalcium kapszula kizárólag természetes alapanyagból, minőségileg gondosan ellenőrzött - a szakiroda..
2 949 Ft
Mákolaj kapszula   A Mákolaj kapszula készítmény kizárólag természetes, minőségileg gondosan ellenőrzött alapanyagból, az érett mák hid..
4 094 Ft
Máriatövis olajkapszula   A máriatövis (Silybum marianum) a fészkesvirágzatúak családjába tartozó gyomnövény, mára már az egész világon..
4 549 Ft
Medvehagyma olajkapszula   A medvehagyma (Allium ursinum) a tavasz első hirnökei közé tartozik. A Mecsek és a Bakony erdőaljait megjele..
2 949 Ft