You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Zafír Egészség Kft

  • Kosár

  • Üres a kosarad!

0
Allergol olajkapszula Sokak szájából elhangzott már, hogy kétféle ember létezik: aki allergiás, és aki az lesz! Sajnos minden jel arra utal, ..
3 555 Ft
5 999 Ft
Baktövis porkapszula A Baktövi porkapszula kizárólag természetes, minőségileg gondosan ellenőrzött alapanyagból készül.   Összetétel: ba..
5 999 Ft
Citromfű olajkapszula   A citromfű, más néven orvosi citromfű, méhfű vagy mézfű (Melissa officinalis) a „nyugalom gyógynövénye”, az ajakosvir..
4 549 Ft
Energol olajkapszula   Az Energol készítmény élelmiszer, gyógynövénykivonatokkal dúsított természetes olajmix, melynek összetevői úgy vannak ..
3 950 Ft
Grapefruitmag Olajkapszula
Új
Grapefruitmag olajkapszula   A készítmény hidegen sajtolással készült természetes magolaj. Ez a speciális eljárás tudja kizárólag biztosítani..
3 950 Ft
Homoktövis DR Olajkapszula
Új
Homoktövis olajkapszula A homoktövis (Hipopphae rhamnoides) az ezüstfafélék családjába tartozó, 2-3 m magas, tömegesen termő, kétlaki tövises cserj..
4 549 Ft
Legyezőfű Porkapszula
Új
Legyezőfű porkapszula   A legyezőfű egyike a legrégebb óta használt gyógynövényeknek, gyógyhatását már az ókori népek is ismerték. A te..
2 949 Ft
Pecsétviaszgomba porkapszula   A pecsétviaszgomba vagy Reishi (Ganoderma Lucidum) közel 200 egészségünket támogató hatóanyagot tartalmaz...
2 654 Ft
Svéd Csepp Kapszula
Új
Svédcsepp kapszula   A készítmény koncentrátumot, kivonatot nem tartalmaz. A kapszula kizárólag minden kémiai átalakítástól mentes, tis..
2 949 Ft