You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Zafír Egészség Kft

  • Kosár

  • Üres a kosarad!

0
Bélflóra enzim 6325 A nyers tápanyagok, pl. gyümölcsök, zöldségek kitűnő enzimforrások, melyek tartalmazzák az emésztést segítő enzimeket, de azok ..
5 050 Ft
Cékla porkapszula   A cékla egyike a legrégebben használt gyógynövényeknek, gyógyhatását már az ókori népek is ismerték. Összetétel: Beta vulg..
2 949 Ft
Cirkovit olajkapszula A Cirkovit élelmiszer minősítésű készítmény, amely hidegensajtolt, konzerválószer és adalékanyag mentes gyógynövénykivonatoka..
2 949 Ft
Citromfű olajkapszula   A citromfű, más néven orvosi citromfű, méhfű vagy mézfű (Melissa officinalis) a „nyugalom gyógynövénye”, az ajakosvir..
4 549 Ft
Orbáncfű olajkapszula   Már a régi görögök több mágikus, pl. szelleműző hatást tulajdonítottak az orbáncfűnek (Hypericum perforatum). Népi el..
4 549 Ft
Diazulin porkapszula   A Diazulin kapszula a kezdődő vércukorszint problémák csökkentésére jött létre. A termék tisztított, natúr gyógynövény..
4 299 Ft
Fokhagyma olajkapszula   A fokhagyma (Allium sativum) a történelem előtti időktől napjainkig kedvelt fűszer- és gyógynövény, a régi görögök é..
2 949 Ft
Házibarát kapszula A készítmény a gyógynövény szakirodalom szerint az általános menstruációs panaszok enyhítésére leginkább bevált hagyományos gy..
3 950 Ft
Kendermag olajkapszula   A kendert (Cannabis sativa) az indiai és kínai füvészet több mint 1500 éve ismeri. Tiltott, enyhe narkotikumké..
3 950 Ft
Körömvirág olajkapszula   A körömvirág (Calendula officinalis) a fészkesvirágzatúak rendjébe tartozó, egyéves, gyógy- és ipari növényké..
2 949 Ft
Mákolaj kapszula   A Mákolaj kapszula készítmény kizárólag természetes, minőségileg gondosan ellenőrzött alapanyagból, az érett mák hid..
4 094 Ft
Máriatövis olajkapszula   A máriatövis (Silybum marianum) a fészkesvirágzatúak családjába tartozó gyomnövény, mára már az egész világon..
4 549 Ft