You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Zafír Egészség Kft

  • Kosár

  • Üres a kosarad!

0

Szakértőnk válaszol

Szatmári Imola vagyok 47 éves, a csodálatos Erdélyből származom.

Jelenleg életmód tanácsadóként működöm, elismert tagja vagyok a „Zafír termékcsalád” kiváló csapatának.

Gyerekkoromban sokat csavarogtam a Kárpátok erdein-mezőin, a természetben éreztem igazán jól magam.

Magamba szívtam az erdő hangját és rezgését, a rét varázslatos illatát, a színes szárnyú pillangók táncának látványát, ahogy áttáncolják a mezőt, mint otthonukat. Reménykedtem, hogy majd ha „Nagy” leszek, tovább adhatom ezen érzéseimet embertársaimnak.

Masszőrként kezdtem, már előtte megismerve az emberi test alapvető anatómiáját, a fiziológiás működés helyreállításával enyhíteni próbáltam az emberek fizikai fájdalmát. Hivatásomból kifolyólag kötelességemnek éreztem tudásomat és ismereteimet fejleszteni, gazdagítani.

Rájöttem, hogy pácienseim többségének problémája legfőképpen a helytelen táplálkozásból, a mozgásszegény életmódból, a nem megfelelő minőségű és mennyiségű folyadék fogyasztásából adódik.

Ennek okán a kiegyensúlyozott táplálkozás tudományáról bővítettem ismereteimet és szereztem ez irányú tapasztalatokat. Tanulmányaim sorozata a pszichológiával folytatódott, majd a természettudományok felé irányult, mindezek mellett tovább fejlesztettem az esztétikával kapcsolatos tapasztalataimat is. „Ép és Szép Testben Ép a Lélek”

A gyógyszerészeti főiskolán rájöttem, hogy Én inkább maradok a Természet által létrehozott gyógynövények hatóanyagainak megnyugtató társaságában.

2006-ban megalapítottam a Masimo Egészség és Oktatási központomat. Kíváncsi természetem rávezetett a krémek, gélek, arclemosók, tonikok masszázsolajok sajátságos elkészítésére. Sokszorosan tesztelt termékeimet a mai napig előszeretettel használják ismerőseim és tanítványaim, ez Engem lelkesedéssel és örömmel tölt el.

Fontos számomra az emberekkel való személyes találkozás, így az egyénre szabott tanácsadással az eredmény is látványosabb.Kívánom Önöknek, hogy termékeink hozzájáruljanak egészsége jobbá tételéhez!

Amennyiben kérdése, kérem, forduljon hozzánk bizalommal!


Mosolygós szép Napot Kívánok!
Szatmári Imola

Egészség SzakértőElérhetőségem:

zafirimola@gmail.com