You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Zafír Egészség Kft

  • Kosár

  • Üres a kosarad!

0
Árnika olajkapszula Az árnika, más néven Szent János virága vagy angyalgyökér (Arnica montana) a növény kúszó gyökértörzséből fejlődik ki. A ..
3 950 Ft
Borágó olajkapszula   A Borágó olajkapszula készítmény kizárólag természetes, minőségileg gondosan ellenőrzött alapanyagból, a natúr mag hide..
2 949 Ft
Cirkovit olajkapszula A Cirkovit élelmiszer minősítésű készítmény, amely hidegensajtolt, konzerválószer és adalékanyag mentes gyógynövénykivonatoka..
2 949 Ft
Csalán olajkapszula   A  Csalán olajkapszula kizárólag természetes anyagból, minőségileg gondosan ellenőrzött gyógynövényből készül. A s..
2 949 Ft
Csipkebogyó Porkapszula
Új
Csipkebogyó porkapszula   A  csipkebogyó egyike a legrégebben használt gyógynövényeknek, gyógyhatását már az ókori népek is ismerték. A ..
2 949 Ft
Diazulin porkapszula   A Diazulin kapszula a kezdődő vércukorszint problémák csökkentésére jött létre. A termék tisztított, natúr gyógynövény..
4 299 Ft
Fokhagyma olajkapszula   A fokhagyma (Allium sativum) a történelem előtti időktől napjainkig kedvelt fűszer- és gyógynövény, a régi görögök é..
2 949 Ft
Kisvirágú füzike olajkapszula Az Oenotheraceae növénycsaládon belül a Epilobium nemzetségbe tartozó, nálunk kevéssé ismert vadontermő gyógynö..
4 094 Ft
Galagonya porkapszula   A Galagonya kapszula kizárólag természetes anyagból, minőségileg gondosan ellenőrzött, a szakirodalom által a szervez..
3 950 Ft
Gyermekláncfű olajkapszula   A gyermekláncfű (Taraxacum officinale) gazdag B-, C- és D-vitaminban, valamint ásványi anyagokban, vasban, káliumb..
3 950 Ft
Harmon G porkapszula   A készítmény évágyat és emésztést javító, minőségileg gondosan ellenőrzött gyógynövényekből készül. Összetétel: Ürömfű,..
2 949 Ft
Kendermag olajkapszula   A kendert (Cannabis sativa) az indiai és kínai füvészet több mint 1500 éve ismeri. Tiltott, enyhe narkotikumké..
3 950 Ft