You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Zafír Egészség Kft

  • Kosár

  • Üres a kosarad!

0
Angelika gyökér porkapszula   Az angelikagyökér, más néven angyélika, angyalfű vagy arkangyalfű (Angelica archangelica) jó gyomorerősít..
3 950 Ft
Csalán olajkapszula   A  Csalán olajkapszula kizárólag természetes anyagból, minőségileg gondosan ellenőrzött gyógynövényből készül. A s..
2 949 Ft
Édesgyökér olajkapszula   Kizárólag minőségileg gondosan ellenőrzött természetes alapanyagból, a szakirodalom által testtömegzsír-csökkentő h..
3 950 Ft
Fahéj porkapszula   A fahéj egyike a legrégebb óta használt gyógynövényeknek, gyógyhatását már az ókori népek is ismerték. A termék kizárólag..
2 949 Ft
Főnix olajkapszula   A Főnix hidegensajtolt, konzerválószer és adalékanyag mentes olajmix, kapszulázott kivitelben. A Főnix természetes tokof..
3 950 Ft
Gyermekláncfű olajkapszula   A gyermekláncfű (Taraxacum officinale) gazdag B-, C- és D-vitaminban, valamint ásványi anyagokban, vasban, káliumb..
3 950 Ft
2 949 Ft
Halolaj kapszula   A tengeri halolaj (Oleum pisci) az egyik leggazdagabb omega-3 zsírsav forrás. Hatóanyagai: omega–3 olaj, telítetlen zsírsav..
2 949 Ft
Harmon G porkapszula   A készítmény évágyat és emésztést javító, minőségileg gondosan ellenőrzött gyógynövényekből készül. Összetétel: Ürömfű,..
2 949 Ft
Karott-A Bétakarotin olajkapszula   A karotonoidok azok a színes vegyületek, amelyek a gyümölcsök vagy zöldségfélék piros, narancssárga..
2 949 Ft
Kovaföld-Calcium porkapszula   A Kovaföld-Kalcium kapszula kizárólag természetes alapanyagból, minőségileg gondosan ellenőrzött - a szakiroda..
2 949 Ft
Mákolaj kapszula   A Mákolaj kapszula készítmény kizárólag természetes, minőségileg gondosan ellenőrzött alapanyagból, az érett mák hid..
4 094 Ft
Migrén olajkapszula   A Migrén kapszula kizárólag természetes, minőségileg gondosan ellenőrzött alapanyagból, a Tanacetum parthenium ol..
4 549 Ft